Vondel & Nassau is u van dienst met Advies, Oplossingen & Interim Management

Advies

Vondel & Nassau beschikt over ervaren en bekwame adviseurs. Het doel van het advies is om uw organisatie verder te helpen of inzicht te geven in de huidige situatie. Daar iedere organisatie anders is en andere behoeftes heeft, zullen de adviseurs u van een persoonlijk advies voorzien. Zij verdiepen eerst in uw uitdaging en in uw organisatie. Hiermee verzekeren wij u van een toepasbaar advies van de allerhoogste kwaliteit.
Lees meer >

Oplossingen

In ons concept van totaal-oplossingen vertelt u ons uw uw probleem en de gewenste oplossing en wij gaan voor u aan de slag. Daarbij maken wij gebruik van de verschillende expertises van onze medewerkers.
Vondel & Nassau beschikt over medewerkers met zeer uiteenlopende ervaring en kennis. Te vaak zien wij dat een opdrachtgever op zoek is naar die ene duizendpoot die alle facetten van een bepaald onderdeel beheerst. Te vaak zien wij ook dat deze duizendpoot niet bestaat en dat de opdrachtgever extra geld moet uitgeven aan extra inhuur. Wij hebben het totaal pakket in huis.
Lees meer >

Interim-management

Onze Interim-Managers zijn een waardevolle, tijdelijke aanvulling voor uw organisatie. Zij hebben de ervaring om zich uw organisatie in korte periode eigen te maken. Zij geloven in een open manier van sturing waarbij houding en gedrag belangrijker zijn dan specifieke kennis.
In combinatie met de juiste houding, gedrag en heldere manier van sturen zijn zij de beste oplossing voor uw tijdelijke probleem.
Lees meer >