Iedere organisatie, van groot tot klein, kent talloze uitdagingen van hoog strategisch niveau tot en met de uitvoering die moeten worden aangepakt.

Zo bieden wij oplossingen bij strategische vernieuwing zowel als bij integrale, effectieve én efficiënte invulling van visie, beleid en uitvoering. De adviseurs van Vondel & Nassau hanteren als basisregel: ‘hoe eenvoudiger hoe beter.’ Ingewikkelde oplossingen, die u later niet kunt onderhouden, vermijden wij. We creëren bruikbare oplossingen voor iedereen, werken snel en tegen lage kosten en hanteren een werkwijze waarin samenwerking en partnerschap essentieel is. Bij ons prevaleert de Hollandse nuchterheid, verankerd in deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Ons proces is eenvoudig. Wij bespreken de uitdagingen en problemen waar u tegenaan loopt. Daarna maken wij grondig en snel een analyse, om vervolgens te komen tot een elegante, eenvoudige oplossing waar u mee verder kunt. Kortom, wij denken niet alleen met u mee in het uitstippelen van de koers, maar zijn ook in staat meteen de handen voor u uit de mouwen te steken. Waar nodig doen wij dit door gebruik te maken van de kennis en expertise van collega’s en andere divisies van ons moederbedrijf, Kooyenga Groep B.V. te Dokkum.

Voor meer informatie over de Kooyenga Groep B.V., klik hier

content-logo