team-member

Dharam Jethoe

Senior adviseur

Gedreven, vernieuwend, open en resultaatgericht. Dat zijn de woorden die Dharam het beste kenmerken. Deze eigenschappen zet hij in om duurzame veranderingen en verbeteringen te realiseren.
Dharam is in staat om orde te scheppen in chaos en zo de beste weg voorwaarts te vinden. Als sparringspartner van bestuur & management helpt hij uitdagingen te vertalen naar een concreet plan en goed resultaat.
Hij krijgt veel energie en voldoening bij het creatief oplossen van complexe vraagstukken en het begeleiden van organisaties bij het realiseren van strategische doelen. Advisering richt zich op het snijvlak tussen mens en organisatie met een specialisatie op het gebied van bedrijfsvoering, HR en organisatieontwikkeling. De uitdaging is om mens, proces en organisatie optimaal op elkaar af te stemmen zodat er een gezonde basis ligt om doelen te verwezenlijken.
Met zijn positieve energie en resultaatgerichtheid is hij in staat mensen in beweging te krijgen en het beste uit mensen te halen zodat ze hun doelen kunnen bereiken en goede resultaten kunnen boeken. Zijn manier van werken kenmerkt zich daarbij door lef, daadkracht, pragmatisme en een positief-kritische blik.

Wie kan u van dienst zijn?