Vondel & Nassau vindt haar oorsprong aan de rand van het Vondelpark in Amsterdam, maar opereert nu vanuit Breda en Dokkum, waarmee we onze landelijke spreiding aangeven.

Onze medewerkers werken vanuit hun woonplaats, hetgeen overal in Nederland kan zijn en van daaruit weet Vondel & Nassau opdrachtgevers door het gehele land te bereiken en visa versa.

Vondel & Nassau heeft zich gespecialiseerd in Advies, Oplossingen en Interim-management. In het huidige politiek-maatschappelijk speelveld past het niet om te werken met kant-en-klare oplossingen. Organisaties zijn de afgelopen jaren dusdanig gedifferentieerd dat er voor iedere organisatie een duidelijke eigen identiteit is ontstaan. Onze visie is dan ook dat elke organisatie anders is en daardoor een andere op maat gemaakte aanpak of oplossing verdient.

Dit maatwerk weet Vondel & Nassau te realiseren doordat de medewerkers diverse achtergronden hebben, veelzijdig en realistisch zijn en doordat er vanuit een teamgedachte gewerkt wordt. Lees hier meer over de werkwijze van Vondel & Nassau.

content-logo