Vondel & Nassau is – net als onze samenleving – voortdurend in ontwikkeling. Iedere dag opnieuw leren wij van (het inspelen op) maatschappelijke ontwikkelingen. Dat maakt werken bij Vondel & Nassau dynamisch en aantrekkelijk.

Vondel & Nassau is, net als onze samenleving, voortdurend in ontwikkeling. Iedere dag opnieuw leren wij van het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen. Dat maakt werken bij Vondel & Nassau dynamisch en aantrekkelijk.

Werken bij Vondel & Nassau is mede hierdoor ook een keuze voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Van jong aanstormend talent tot ervaren senioren zijn professionals die deze keuze maken zijn altijd welkom. Wij bieden hen meer dan alleen een mooie functie. Zo beschikken wij over een dynamische werkomgeving met uitdagende opdrachten en kennisdeling met andere professionals. Wij zijn gericht op professionele ontwikkeling en de actualiteiten binnen het vak.

Heb jij die gedreven persoonlijkheid? Ben jij iemand die voor zijn expertise niet alleen momenten van comfort en gemak zoekt, maar ook tijden van uitdaging en controverse? Dan maken wij graag kennis met jou!

Onze vacatures:

content-logo

High potential

Lees verder

Adviseur

Lees verder

Senior adviseur

Lees verder

Open sollicitatie

Lees verder

Adviseur / Senior adviseur (Jeugd/Wmo/Participatie)

Lees verder

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en werk jij graag in een dynamische omgeving? Kom dan ons team versterken. Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar ons op via info@vondel-nassau.nl en vermeld daarbij de vacaturetitel.

Voor vragen kun je contact opnemen met Mario van Dregt, coördinator team planning.
bereikbaar op telefoonnummer: 088 03 05 000.

Direct online solliciteren?